tisdag 4 november 2008

Julkort/Inbjudan


Frida fyller snart 14 år och hon skall ha tjejmiddag.Inga grabbar bjuds in i den här åldern.Hon blev nöjd med sina påsar i cs och inuti finns det en vit tag med chalkad kant i rosa samt ett trähjärta fäst i snöret med tid plats och övrig info står.Jag frågade henne om hon inte skulle vilja lägga ner en klubba eller ngt i påsen också...Med stora ögon och klok blick frågar hon om jag vet hur gammal hon blir..-javisst lilla gumman..du fyller väl 10 i år? Sen har vi skapat lite julkort i ett annorlunda format.Det blidde en heldrös julpåsar alla olika i vit cs samt lite snören som har trätts igenom öljetter.Detta bör göras innan påsen limas ihop i kanten kan jag säga:)Men resultatet blev så fint.Tycker jag ju själv förståss.Det hade ju inte blivit 18 påsar annars.Alla påsarna skickas iväg i en cellofanpåse och bakom påsen har jag lagt ner en adresslapp i vit cs...Kan kanske bli rörigt för brevbäraren annars. Påsarnas storlek blev 19x9.Ett lagom format.Och det blev bara en liten smal remsa över på ett fullstort cs.Detta var hur skoj som helst att göra.Kommer bli fler av denna sort kan jag säga.
9 kommentarer:

Ejris sa...

hur läckert var inte allt det här nu då=)
Tack för insperationen/kram

Anna sa...

Jag går in hit nästan varje dag för att s om du hittat på något kul, och det gör det. Kul att du tittar in hos mig.
Kram Anna

Anna sa...

Jag hoppas era ljus blir bra och att jag får se dem. Det bästa med dem är att när man har tänt dem färdigt kan man göra nya.
Lycka till
Kram Anna

Lilo sa...

Men hallåå!!! Vilka ursnygga grejor du skapar! Jag blir alldeles grön av avund!! Så mycket fint. Nu ska jag leta runt i din blogg efter vovven. =)

Carola sa...

Åh, vad mycket fint du hade här :)

Milla sa...

Oj va mycket fint det fanns härinne!!
Kommer garanterat igen.

Ha det bra

Kram kram

Lisbet sa...

Men herrejössus......hur snygga som helst. Gör du själva påsen själv också...GREAT...

ronjabus sa...

Vilka underbara påsar! Jösses!

Ulle sa...

Vilka otroligt läckra påsar!