tisdag 14 oktober 2008

Vilken dag

Oj vad det blev körigt helt plötsligt.Jag brukar ju alltid ha så mkt tid att planera och få saker gjorda i ett relativt lugnt tempo.Men icke idag.Skulle ju ha försökt att hinna med att kika in på NK för att hämta mina nya stövlar,Skicka iväg ett paket till gossen,träna med Milla och köra Frida till stallet men det sket sig.Får fixa detta i morgon istället.Men skrivaren är fixad..fungerar som en hederlig merca.Jag=Nöjd.Hunden nyklippt och jag 1300 kr fattigare..Mindre nöjd men ändå nöjd,fy vad det är dyrt att klippa hunden,och det skall göras var 3:dje vecka..grrumff.Har ringt fönsterputsaren som kan komma nästa måndag.Nöjd..jajamen.Sitter nu i soffan och njuter av ett gott glas vin .Checkar av listan och nickar belåtet.

2 kommentarer:

Lisbet sa...

Hej!

Jag har smitit från allt och är ute på bloggrunda från bloggen; http://minbloggrunda.blogspot.com/. Sprid den gärna till andra.

Det var länge sedan jag tog mig tid att riktigt surfa runt. Jag har till sist scrappat lite papper och gjort några bokmärken och post it – lapps album.
Välkommen in till mig och titta;
http://articsisters.blogspot.com/

Ha det bäst

soffan sa...

Oj vad dyrt det var att klippa hunden , tur att min hund inte behöver klippas han tappar tussar när det är dags och då kan jag lägga pengarna på mig själv. Jag var till frissan i Måndags och det kostade mig oxså 1300 kr det blev klippt och färgat.

Kram Ann-Sofie/soffan