onsdag 14 maj 2008

Porslinsmålning


PorslinsMålning är så väldigt roligt att hålla på med.Visar upp en tavla målad till sonen.Att måla porslin är ngt som jag gjort alltsedan jag var i yngre tonåren.Gick en kurs och sen var jag såld.Färgerna är dock rätt dyra och de skall blandas väl med en copaivaolja som jag har blivit allergisk emot.I dag finns det doft fria oljor och man behöver inte heller för riva färgerna i terpentin.Mkt mer miljövänligt än det var då jag började.Kanske skulle man rota fram sina saker och börja måla igen.Har ritat en liten bild till Fridas klasskompis som är helt såld på manga.Hon ville ha ngt vad det nu hette ritat men jag är helt borta gällande dessa figurer,så det fick bli vad det blidde.

8 kommentarer:

Susny sa...

Vad du är duktig på att måla! Jätteläckra bilder!

alexandra-lindgren sa...

oj, inte visste jag att du satt inne med mangakunskaper!!!
snyggt!

Lilo sa...

SNYGGT! Vad du kan!!! Då kan du ju rita Manga och använda promarkerpennor att färglägga med. Såg att de skulle vara bra till det...

Monika sa...

Jag blir inte det minsta avis... typ!

Du är ju f*n bäst på allt!!! Hur blir man så begåvad???

Carola sa...

Så snyggt du ritar!!
Vill också lära mir rita manga. Men de går segt.
Tycker du ska rita stämplar o sälja =)
Kramiz

Yvonne sa...

Men herregud kvinna! Vilka talanger du besitter!!

Ejris sa...

läckra manga bilder=) har försökt men givit upp sonen gör lite manga dock
KRAM

Jozebelle sa...

Du är jåtteduktig på att teckna ju suveränt jag har också hållit på men lagt av mej lite, kanske borde ta fram mina pennor och papper och träna upp mej igen. Det är ju väldigt kul att kunna!!!