fredag 14 november 2008

301

Kunde inte sova i natt.Var pigg som en mört.Och vad gjorde jag då när jag hade läst klart alla trådar och medlemars profiler (i forumet AOS).Jag har kollat runt i allas bloggar och susat runt på nätbutikerna så ögonen gick i kors.Shoppat så det står härliga till....Jo man ger sig på att räkna hur många medlemmar som inte har postat en enda kommentar i forumet.Vill ni veta hur många det är ? Inte.men det får ni ändå..301 stycken..kan ni begripa hur de har klarat sig ifrån att skriva ngt i forumet.Det kliar i mina fingrar bara jag ser ett nytt inlägg.Men för tusan,jag har ju tydligen inget liv utanför detta forum.Det är ju nu helt klart bevisat med tanke att jag har räknat alla som inte har kluddrat en enda kommentar..fniss..Vill ni veta hur många som har skrivit 1 respektive 2 kommentarer.Nej jag skall inte trötta ut er med mera onödigt vetande så jag säger Natti natti alla nattsuddare..för nu tror jag att John blund klappar mig på axeln...ZZZZZZZZzzzzzzzzzzJo jag glömde....Jag undrar.Varför i hela fridens namn går man med i ett forum och sen inte deltar aktivt.Hur kan man bara vara så passiv.Är de det i verkliga livet med...passiv....

6 kommentarer:

Ulla sa...

Jissus var du uppe så tidigt ändå!!!!

Ejris sa...

hihihihih bara DU håller koll på sånt=) KRAM

Anna sa...

Hej!
Har nu lagt ut mitt kort på min blogg, som du undrade över på aos. Tack för tipsen.
Kram Anna

Linda - www.knorrigt.com sa...

Fniss, att du orkar! :) Nej, jag förstår inte heller varför man går med om man inte tänkt skriva ett enda inlägg. Konstigt egentligen.

Articsisters are: sa...

Hej hallo!

Tisdag kändes som en bra dag för en blogrunda. Hoppas allt är gott med dig och att du börjar ladda för första advent.

Tänk inte så mycket utan trilla in till oss istället.

Jag har gjort en kalender till ett projekt, med det menar jag att jag tillverkat en liten svensk med en bild för varje månad och med röda söndagar. Den är enkel men funktionsduglig. Du kan hämta hem den från min och systers blog. Det ligger med ett a4-blad med alla månaderna (bara att skriva ut – klippa och använda) samt en png-fil för varje månad.
Du hittar den på;
www.articsisters.blogspot.com

Skriv gärna en kommentar så blir vi glada.

Monika sa...

Ha ha...Ja du, jag har faktiskt också undrat.
JAg funderar lite på om de är inne någongång, det borde finnas statistik även på det!