söndag 14 september 2008

Sommarnöjet

Söndag och vi har åkt hem till Stockholm för att göra lite nytta på hemma plan.En ny soffgrupp är på G, ska till butiken på Birgerjarl på måndag och göra klart ordern.och Frida behöver dessutom en ny läkar tid.Denna helg har jag fått mkt gjort.Har fått in all ved som vi klyvt.Ett måste nu när vintern nalkas.När vi kom ner i fredags var det riktigt rått i huset.Fick elda i samtliga kakelugnar,tur att vi har de kvar i huset.Lite svårt att komma till ro och krypa ner i kalla sängar,jag tror att det kan bli en kall vinter i år...burrrr...


Fick hjälp av min kusin att dra upp en stubbe efter en tuja som hade växt sig för stor.En ny har inhandlats och skall planteras.


En bild på lilla stuga som är det finaste jag tycker.Taket är på denna bild bort rivet för att komma åt en vattenläcka som blev värre under förra vintern.Snickare efterlyses... någon???Sommarnöjet fotat framifrån och på denna bild kan man se hur det ser ut i sin helhet.Mkt jobb åter står och jag försöker att mäkta med så gott det går.
Nästa vår skall jag ta fram grusgången som jag låtit växa igen....saknar den och det är inte fint som det nu ser ut.

4 kommentarer:

Helen sa...

Tjena tjejen.Kul att se dig hemma igen.Men jag hörde att det bara är i 3 dar.Så du tänker lämna landet igen???Ringer dig i morgon kväll.kanske hinner du fika och shoppa lite.Kram på dig.

soffan sa...

Vilket härligt sommarställe ni har och vad mysigt med kakelugnar,vi hade en oxså när jag var liten. oppas lilla vovvsen mår bra?

Kram Ann-Sofie/soffan

ULLA sa...

Åååå så himla mysigt det ser ut, Men jag ser en massa jobb framför mej också.. Förstår att ni gärna bor där hela sommarn...

Anonym sa...

snyggt det ser ut vid lille stugan. Mycket najs/ helene