onsdag 16 april 2008

B.I.A

Japp.precis som rubriken lyder har jag blivit med B.I.A.Kunde inte låta bli att inhandla en jag med.Kan inte fatta att man klarat sig utan en..hur gjorde man förr?????Jag har ju varit väääldigt ledsen på sista tiden och sörjt min Robban som dog..efter första mötet med mig dessutom..bra fräckt va!!!!nåja..efter att jag har kastat dyra pengar i sjön och behövde lite tröst tyckte min gubbe att visst ska du få shoppa men bara lite..så denna gång blev det lite.En liten B.I.A.Nu i juni skall jag skaffa mig en ny kompis.istället för en Robban..gillar inte han längre.Nej:Jag tänkte nu ta och stifta bekantskap med Gazellen istället.Han gillar lite större format.

2 kommentarer:

Monika sa...

Gazellen låter ju betydligt mer vig om man säger så. Jag har också beställt en så vi får väl hjälpa varandra med att få igång dem så ingen av dem behövar av lida.

Grattis till BIA:n

Cecilia sa...

ja det kan vi göra.jag vill ju inte bränna ännu en maskin.Var ju in till Malin..vet du att jag höll på att bränna hennes Robban också för ett halvår sedan..phu..svettigt med andras manicker.tur den höll..